Bashkëpunëtorë

Lajme Teknologji

Tech-al është bashkëpunëtori kryesor i Shqipopedias, një faqe informative në fushën e teknologjisë, informatikës dhe shkencës.

 

 

 

Tregti

Tregti është bashkëpunëtori më i ri i Shqipopedias, kjo është një faqe për njoftime falas.