Fjalori i Dialektologjise

Dialektologjia – Fjalori i Dialektologjise

Dialektologjia
Fjalori i Dialektologjise

Fjalori i dialektologjise është një fjalor me shprehje dhe tema të dialekteve dhe krahinave të dryshme të Shqipërisë. Këtu do të gjeni shumë fjalë të njohura dhe të panjura fjalë të cilat mund të konsiderohen si të vjetra dhe krahinorizma, por të cilat e pasurojnë dhe i japin larmi gjuhës sonë shqipe Kini parasysh se kuptimet e fjalëve të dhëna në këtë fjalor kanë vetëm kutiptimin dialektor të tyre në rast se kanë edhe kuptim tjetër ai nuk është përfshirë.

LISTA E FJALEVE SIPAS RADHES

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *