Fjalor greqisht anglisht

Fjalor greqisht anglisht

Fjalor greqisht anglisht
Ne serinë e fjalorëve të grupit freelang keni për të gjetur dhe fjalorin greqisht anglisht dhe anasjelltas, Fjalori është kompatibël me të gjithë sistemet operative të windows-ave është aplikacion i lehtë, dinamik, i cili ju mundëson mësimin e fjalëve të reja, mund të shtoni akoma fjalë, t’i printoni ato mund të krijoni lista të cilat ju mundësojnë mësimin e fjalëve të reja.

Fjalor greqisht anglisht

Fjalori greqisht anglisht është një dihmesë shumë e madhe për shqiptarët e Greqisë që duan të

mësojnë anglisht, por edhe për anglishtfolësit që interesohen në studimin e gjuhës greke.
Fjalori greqisht anglisht ka 21.527 fjalë ndërsa
Fjalori anglisht greqisht ka 21.237 fjalë.
Programin e fjalorit mund ta shkakoni këtu pastaj shkarkoni databejzin e fjalëve këtu.

Nëse iu nevojitet një tutorial sesi ta instalini dhe përdorni këtë fjalor mund të shkoni këtu

Fjalor greqisht anglisht

One thought on “Fjalor greqisht anglisht”

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *