Biopedia | Portal – Enciklopedia e bimëve dhe kafshëve | Flora dhe Fauna

Enciklopedia e Bimeve dhe Kafsheve

bio-2

Shqipopedia më në fund ka realizuar projektin e saj më të ri. Bëhet fjalë për portalin e saj të quajtur BIOPEDIA. Në këtë portal do të gjeni llojet dhe fotografitë e gjallesave të botës shtazore, si dhe bimët e botës bimore. Aktualisht janë mbi 1100 lloje kafshësh prej të cilave rreth 900 prej tyre janë të ilustruara.

Enciklopedia e Bimeve dhe Kafsheve


Ky projekt i vetmi i llojit të tij në gjuhën shqipe ka si synim krijimin e databazës më të madhe në shqip të enciklopedisë së bimëve dhe enciklopedisë së kafshëve.

Gjithashtu keni dhe emërtimin latinisht të kafshëve, gjë që lehtëson shumë kërkimin e termit në në gjuhë tjetër apo të kërkoni (nëse keni nevojë) më shumë fotografi.

Në një kohë, ende të papërcaktuar do të mundësohen edhe llojet e bimëve.

Adresa e portalit është bio.shqipopedia.org

Më poshtë keni një fotografi-shembull të portalit.

Enciklopedia e Bimeve dhe Kafsheve

bilbilthi

Enciklopedia e Bimeve dhe Kafsheve

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *