Fjalor Anglisht Anglisht | Fjalor i gjuhes angleze

Shkarko falas fjalor shpjegues anglisht anglisht
Download free English explanatory dictionary

Fjalor Anglisht Anglisht
Fjalor i gjuhes angleze
Fjalor anglisht anglisht me ze
Fjalor anglisht anglisht me ze

WORDWEB

Fjalori anglish anglisht nje fjalor anglish shpjegues dhe funksionon si nje program ne platformen e sistemeve operative te te gjitha windows-ave. Eshte nje fjalor i cili mund te shkarkohet falas (free download)

mjaft i kompletuar qe ka edhe mbi 5000 shqiptime. Pra eshte njefjlaor anglisht me ze.

150 000 fjale
220 000 shpjegime fjalesh
Duke qene nje fjalor anglisht anglisht me shqiptim edhe falas ky eshte nje nga fjaloret me te mire ne bote per te gjithe ata qe interesohen ne mesimin e gjuhes angleze. Ky program mjaft i lehte per kompjuterin si dhe ne perdorim.


Fjalor anglisht anglisht me shqiptim
Fjalor anglisht anglisht me shqiptim

 

Fjalori anglisht anglisht me shqiptim eshte mjaft i pasuruar te jep sinonimet, antonimet, fjalet qe jane te aferta dhe tipet.
Gjithashtu nese jene te lidhur ne Internet ju mundeson lidhje direkte me enciklopedine e Wikipedias si dhe fjalorin e Wikipedias Wiktionary.
Per te shkarkuar programin klikoni ketu:

INSTALIMI:

Fjalor anglisht anglisht me shqiptim
Fjalor anglisht anglisht me shqiptim
Instalimi

Tip: Per te pare perkthimin e cdo fjale kudo ne kompjuter mbaj shypur tasten [Ctrl] dhe klikoni ne anen e djathte te miut. Ose perzgjidhni fjalen ne anglsht dhe shtypni [Ctrl] + [Alt] + [W]

 

Fjalor anglisht anglisht me ze
Fjalor anglisht anglisht me ze

 

8 thoughts on “Fjalor Anglisht Anglisht | Fjalor i gjuhes angleze”

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *