Fjalor Frengjisht Shqip |Albanais Français Dictionnaire

Fjalor Frengjisht Shqip

Shkarko fjalor shqip frengjisht & fjalor frengjisht shqip
Télécharger Gratuitement Albanais Français Dictionnaire

Fjalor frengjisht shqip
Fjalori frengjisht shqip


1.
Tek butoni Chercher (Kerko) mund te kerkoni per fjalet qe doni te mesoni.
Fjalori FREELANG eshte nje projekt hollandez, qe ka filluar ne vitin 1996 nga Frits van Zanten dhe shoku i tij Tom van der Meijden. Projekti për këtë fjalor frengjisht shqip, fillimisht u nis me nje liste elektronike fjalesh nga hollandishtja ne gjuhet e tjera, por dhe me nje grup vullnetaresh ne mbare boten. Fjalori nga gjuha franceze ne gjuhen shqipe u be nga Anthon Berishaj dhe Alexander Popov.

Për të shkuar te kursi i frëngjishtes dhe te fjalori frëngjisht shqip online klikoni këtu

Shkarko falas fjalor frengjisht shqip qe funsionon dhe anasjelltas si fjalor shqip-frengjisht:
Ky eshte nje program i lehte ne perdorim dhe dinamik. Te lejon te shtosh dhe te krijosh lista praktikimi dhe akoma ti printosh ato. Eshte shume praktik edhe per vete faktin se te ndihmon ne menyre interaktive ne mesimin e fjaleve te reja.

Ne fillim shkarkoni
programin ketu:

Dhe pasi te keni instaluar fjalorin instaloni dhe databazen e listes se fjaleve
[Shenim: Programi dhe databaza duhet te instalohen ne te njejten dosje. Qe te mos kete probleme njohjesh germash gjate instalimit, perzgjidhni gjuhen angleze si per fjalorin dhe per databazen.]

–> ————————————————————————–
Menyra e perdorimit:

Fjalor frengjisht shqip
Fjalori frengjisht shqip – kerko fjale
  • Po te klikoni tek Caracteres do te shfaqen germa qe nuk i gjeni ne tastjeren tuaj.
  • Tek Taille de la fenetre percaktoni sesa rrjeshta fjalesh do te shfaqen ne ekran qe varion nga 1 deri 25.

2. Nje tjeter opsion eshte Liste personnelle berja e praktikimit e fjaleve te mesuara. Dmth behet nje liste te cilen e emertoni psh: ditet e javes dhe pastaj shtyni OK

Fjalor frengjisht shqip
Fjalori frengjisht shqip Lista
Fjalori frengjisht shqip
Fjalori frengjisht shqip Ditet e Javes

Na shfaqet lista qe fjaleve qe duam te fusim ne liste, ne rastin do do perzgjedhim vetem ditet e javes duke klikuar mbi to dhe ato do te shfaqen ne kolonen e listes se praktikimit pastaj shtypim Fermer. Mund te kemi sa lista te duam te ndara ne baze te kategorive qe duam ne, gjithashtu mund te bejme nje liste me te gjitha fjalet.

(Shenim: Nese lista e javes eshte bere frengjishtja-shqip na duhet te bejme nje liste tjeter per te testuar veten nga shqipja ne frengjisht)

3. Me pas fillojme praktiken me fjalet e perzgjedhura ne liste, klikojme Apprendre (fillo praktiken)

Fjalori frengjisht shqip
Fjalori frengjisht shqip Praktikimi

Fillon programi dhe na teston ne fillim na jep fjalen ne frengjisht dhe ne duhet ta gjejme ate ne shqip. Nese e kemi menyren e praktikimit autonome (automatik), nese klikojme do na dale pergjigjia por nese e kemi interactif (interaktive) duhet ta shkruajme sakte dhe pa gabime pergjigjen. Ky opsion eshte te menuja kryesore lart tek Apprendre . Gjithashtu mund te percaktosh edhe shpejtesine me te cilen deshiron te testohesh. Lent eshte ngadale dhe Rapide eshte per shpejt.

4. Mund te shtoni dhe fjale te tjera.
Po te klikoni tek butoni Ajouter (Shto fjale) do te dale dritarja ne vazhdim
ku mund te shtoni fjalet e tjera.

Fjalor frengjisht shqip
Fjalor frengjisht shqip Shto fjale te reja

 

Fjalor Shqip Frangjisht: 19 644 fjale

Fjalor Frangjisht Shqip: 16 862 fjale

Fjalor Frengjisht Shqip

One thought on “Fjalor Frengjisht Shqip |Albanais Français Dictionnaire”

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *