Fjalor Italisht Shqip | italisht per shkarkim

Shkarko falas fjalor italisht shqip dhe fjalor ship italisht

Scariacare gratis dizionario italiano albanese

Fjalori italisht shqip
Fjalori italisht shqip

Shkarko falas kete fjalor italisht shqip qe eshte dhe fjalor shqip italisht:
Ky eshte nje program i lehte ne perdorim dhe dinamik. Te lejon te shtosh dhe te krijosh lista praktikimi dhe akoma ti printosh ato. Eshte një program shume praktik edhe per vete faktin se te ndihmon ne menyre interaktive ne mesimin e fjaleve te reja.

MUND TË SHKONI TE FJALORI ITALISHT SHQIP  online këtu


Ne fillim klikoni ketu shkarko instaloni programin
Dhe pasi te keni instaluar, instaloni databazen e listes se fjaleve
[Shenim: Programi dhe databaza duhet te instalohen ne te njejten dosje.

Per mesime falas ne italisht shkoni te Mesoni gjuhen italiane

 

Fjalor italisht shqip

Menyra e perdorimit:

1. Tek butoni Cerca (Kerko) mund te kerkoni per fjalet qe doni te mesoni.

Kerko Fjale
  • Po te klikoni tek Mappa dei caratteri do te shfaqen germa qe nuk i gjeni ne tastjeren tuaj.
  • Tek Dimensioni della finestra percaktoni sesa rrjeshta fjalesh do te shfaqen ne ekran qe varion nga 1 deri 25.

 

2. Nje tjeter opsion eshte Crea una lista per fare pratica berja e praktikimit e fjaleve te mesuara. Dmth behet nje liste te cilen e emertoni psh: ditet e javes dhe pastaj shtyni OK

Ditet e Javes në italisht

Na shfaqet lista qe fjaleve qe duam te fusim ne liste, ne rastin do do perzgjedhim vetem ditet
e javes duke klikuar mbi to dhe ato do te shfaqen ne kolonen e listes se praktikimit pastaj shtypim Fattoo. Mund te kemi sa lista te duam te ndara ne baze te kategorive qe duam ne, gjithashtu mund te bejme nje liste me te gjitha fjalet.

(Shenim: Nese lista e javes eshte bere italisht-shqip na duhet te bejme nje liste tjeter per te testuar veten nga shqipja ne italisht)

3. Me pas fillojme praktiken me fjalet e perzgjedhura ne liste, klikojme Inizia a far pratica(fillo praktiken)

Fillon programi dhe na teston ne fillim na jep fjalen ne italisht dhe ne duhet ta gjejme ate ne shqip. Nese e kemi menyren e praktikimit automatik (automatica), nese klikojme do na dale pergjigjia por nese e kemi interaktive (interattiva) duhet ta shkruajme sakte dhe pa gabime pergjigjen. Ky opsion eshte te menuja kryesore tek Fai practica. Gjithashtu mund te percaktosh edhe shpejtesine me te cilen deshiron te testohesh. Lentamente eshte avash dhe Velocemente eshte per shpejt.

4. Mund te shtoni dhe fjale te tjera.
Po te klikoni tek butoni Aggungi nuovi termini (Shto fjale) do te dale dritarja ne vazhdim
ku mund te shtoni fjalet e tjera.

SHENIM:
Fjalori Shqip Italisht ka 6354 fjale
Fjalori Italisht Shqip ka 5912 fjale

Fjalor italisht shqip

3 thoughts on “Fjalor Italisht Shqip | italisht per shkarkim”

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *