Rreth

shqipopedia
Shqipopedia

Programet tona në shqip për shkarkim falas.

Kuiz gjeografik – Rrethet e Shqipërisë

Fabulat e Ezopit

FABULAT E EZOPIT

 

100-fjalet-e-para-ne-anglisht

100 fjalët e para në anglisht
anglishtja per femije

Kenge per femije

Kenge per femije

FJALËT E PARA GJERMANISHT

100 fjalet e para gjermanisht

100-fjalet-e-para-greqisht-Greqishtja-per-femije-220x162

 

 

 

 

 

100 fjalet e para greqisht

 

 

4 thoughts on “Rreth”

  1. ju lumte per informacionin qe keni bere te mundur, dhe ju falenderoj shume qe e ndani kete thesar falas!!!

Comments are closed.