FJALOR LATINISHT SHQIP – index

FJALOR LATINISHT SHQIP

– L –

lacrimae rerum : lotët e gjërave, lotë për gjërat; mërzitje për fatkeqësitë

lacuna : boshllëk, ndarje

lapsus calami : gabim lapsi dhe jo nga padija, lapsus

lapsus linguae : gabim nga pakujdesia në të folur në nxitim e sipër të gjuhës

lato sensu : në sens të gjerë

lectio : shkim

lex non scripta : ligj i pashkruajtur

licentia poetica : lejë poetike

loco citato : (loc. cit.) referim në citat apo në një tekst është vënë përbri pak më parë

locus classicus : citat klasik

luce clariore : drita e diellit

FJALOR LATINISHT SHQIP

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *